04 juni 2019

HomeRun 2019

Van Geloven Nieuws MVO
Genieten van de kleine feestjes van het leven. Dat is waar wij met onze snacks een bijdrage aan kunnen leveren. Helaas zijn die momenten niet overal en voor iedereen vanzelfsprekend. Van Geloven wil ook graag een bijdrage leveren aan het creëren van een feestje waar dat soms even niet vanzelfsprekend is of waar de mogelijkheden er even niet zijn. Daarom zetten we ons graag in voor de Homerun van het Ronald McDonald Kinderfonds.
Van Geloven HomeRun 2019

Medewerkers van Van Geloven vormen het team DE BORRELMAATJES en gaan met elkaar iets geweldigs neerzetten! Ze zullen elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten en vechten tegen de elementen.

Dát is HomeRun: dé sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. We lopen in teamverband 240 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Of kan het hele gezin er even samen tussenuit en genieten van een fijne vakantie.
Wij zijn er bij op 22 en 23 juni 2019! 
Kijk voor meer info op https://www.home-run.nl/teams/de-borrelmaatjes